aktuality_do_mailuarrow-backarrow-bottomauthorbasketbezbarierove_mestoblockquotebtn-arrow-backbtn-arrowcalendarcheckcheckedclosedigitalni_evidencedopravni_znaceniemailfacebookfaqfb-circlefooter-imghousehrbitovinfointuitivni_ovladanikatastralni_datalarge-arrow-bottomlinklinkedin-sidebarlinkedinlist-arrowlockloginmapamistni_komunikacemobiliar_obcemobilni_aplikacemodul_DTMmunicipalitynastaveni_roli_a_spolupracenavrhy_na_vkladnewsletterochrana_obyvatelodeslaniphonepozemkove_upravypresnostprojektantiregcountsearchservice1service2service3service4silne_zabezpeceni_a_dostupnostsmlouvy_na_klikspoluprace_nad_dokumentacispravcistavebnicisubjektysupporttechnicka_infrastrukturatriangle-bottomtrideny_odpadtwitterutilityuzemni_planverejne_osvetleniwebova_aplikaceworkerxingyoutubezadatelzelenzivotni_cyklus_stavbyzivotni_situacezrychleni_vystavby

💬 K čemu je dobrá Digitální technická mapa ČR? DTM ČR představuje obrovský krok vpřed v oblasti geodézie a územního plánování a procesu stavebním řízení. Článek si můžete přečíst zde 👉

Více informací
Zpět na všechny články
MawisUtility

Rozhraní a služba MawisUtility

Již přes deset let provozujeme službu MawisUtility. Abychom udrželi krok s digitální dobou, neustále se snažíme vyvíjet a zkvalitňovat veškeré naše služby.

Již přes deset let provozujeme službu MawisPhoto. Abychom udrželi krok s digitální dobou, neustále se snažíme vyvíjet a zkvalitňovat veškeré naše služby. Mezi významné pilíře aplikace UR patří bezpochyby tvorba rozhraní se správci technické infrastruktury. Tuto funkci budujeme již od počátku, jelikož je nedílnou součástí podatelen.

Nejvýznamnějšími správci, se kterými dlouhodobě spolupracujeme, jsou CETIN a.s., T-Mobile Czech Republic a.s., Vodafone Czech Republic a. s., České Radiokomunikace a.s., ČEPS, a.s., EG.D a.s., MERO s.r.o., Správa železnic, státní organizace, NET4GAS, s.r.o. a mnozí další. Seznam subjektů se neustále rozrůstá a o propojení se službou UR mají zájem malí i velcí vlastníci všech typů infrastruktury, včetně krajů a měst a obcí.

Narůstající počet subjektů s rozhraním nás nutí k nepřetržitému vývoji. V roce 2020 jsme spustili nové vylepšené rozhraní, uživatelsky efektivnější, rychlejší a především bezpečnější.

Naši aplikaci MawisPhoto využívá každý den nespočet žadatelů a existence rozhraní tak pomáhá stovkám lidí denně – těm, kteří o vyjádření ohledně existence sítí žádají, ale také vyjadřujícím se subjektům. Ti pak mají žádosti přehledně ve svém systému s nastavením vyhovujícím jejich potřebám a požadavkům.

Ať jste tedy správce jakékoliv technické infrastruktury, můžete i vy využívat rozhraní s naší podatelnou a zjednodušit si tak celkovou agendu přijetí a zpracování žádostí. Výhody s ním spojené, jako je automatizace, vlastní nastavení parametrů a celkové zrychlení a efektivita, vám můžeme na vyžádání představit. Problematikou se zabývá celé oddělení mapového serveru a nasloucháme vašim přáním a požadavkům individuálně, propojení lze tedy připravit prakticky na míru.


Kontaktovat můžete naše zákaznické centrum služeb MAWIS.

e-mail: info@mawis.eu, telefon: 251 618 458

Další podobné články

Ukázat více