aktuality_do_mailuarrow-backarrow-bottomauthorbasketbezbarierove_mestoblockquotebtn-arrow-backbtn-arrowcalendarcheckcheckedclosedigitalni_evidencedopravni_znaceniemailfacebookfaqfb-circlefooter-imghousehrbitovinfointuitivni_ovladanikatastralni_datalarge-arrow-bottomlinklinkedin-sidebarlinkedinlist-arrowlockloginmapamistni_komunikacemobiliar_obcemobilni_aplikacemodul_DTMmunicipalitynastaveni_roli_a_spolupracenavrhy_na_vkladnewsletterochrana_obyvatelodeslaniphonepozemkove_upravypresnostprojektantiregcountsearchservice1service2service3service4silne_zabezpeceni_a_dostupnostsmlouvy_na_klikspoluprace_nad_dokumentacispravcistavebnicisubjektysupporttechnicka_infrastrukturatriangle-bottomtrideny_odpadtwitterutilityuzemni_planverejne_osvetleniwebova_aplikaceworkerxingyoutubezadatelzelenzivotni_cyklus_stavbyzivotni_situacezrychleni_vystavby

💬 K čemu je dobrá Digitální technická mapa ČR? DTM ČR představuje obrovský krok vpřed v oblasti geodézie a územního plánování a procesu stavebním řízení. Článek si můžete přečíst zde 👉

Více informací
Zpět na všechny články
DTM ČR

Digitální technická mapa ČR

Mapa přináší nové zákonné povinnosti. Víte, jak na ně?

Mapa přináší nové zákonné povinnosti. Víte, jak na ně?

Nově vznikne pro každého vlastníka, správce a provozovatele technické a dopravní infrastruktury povinnost zveřejňovat dokumentaci sítí technické a dopravní infrastruktury do informačního systému DTM krajů prostřednictvím jednotného výměnného formátu.

DTM krajů startuje 1. 7. 2023 a je rozhodně vhodné být na tuto změnu připraven. Podívejte se na náš web, kde vysvětlujeme jednotlivé pojmy a povinnosti týkající se DTM ČR. Pokud byste se chtěli dozvědět více, přihlaste se na náš webinář.

Jelikož se technickými mapami zabýváme již více než 20 let, můžeme vlastníkům a správcům technické infrastruktury odborně pomoci. Podívejte se, jaké služby k tématu DTM ČR nabízíme.

Další podobné články

Ukázat více